Hat izgalmas szexpóz a legmélyebb behatoláshoz

Reméljük nem kaptad meg soha azt a kommentet egy csajtól, miközben percek óta keményen tolod, hogy 'bent van már'? De abba a problémába viszont gyakran belefuthattál, hogy az adott pozíció nem biztosít olyan mély behatolást, amit mind te, mind pedig a csajod is imádna. Ez a hat, erotikától fülledt szexpóz megoldja a problémát.
Az X-faktor
 
Ez a póz úgy a legszexibb, ha egy asztalra teszed fel a hölgyet – de egy ágyon is simán működik. Mivel itt az ágyékotok egy magasságba kerül, teljesen kimaxoljátok a legmélyebb behatolási szöget. Emellett a csaj keresztbe tett lába miatt nem csak a vádlija és a combjai, hanem a vaginafala is nagyon megfeszül, így sokkal szorosabban fog belülről is körbefonni.
Az olló
 
Ebben a pózban egyszerre lehetsz finom és gyengéd, miközben mégis tövig benne vagy. A nő a hátán fekszik, a férfi pedig a széttett lábak közé térdel. A nő egyik lábát kinyújtja, a másikat pedig a férfi mellkasának támasztja, vagy a vállára helyezi. A póz előnye, hogy a csikló teljesen hozzáférhető, így a kemény lökések közben ujjal vagy csiklóizgatóval is feljebb lehet tekerni a mámort.
Fel a lábakat!
(Forrás: player.hu)
A cikket  Mrpotencia.hu tette közzé